Kosketusterapia finnish poika homoseksuaaliseen porn

Silloin häntä halutti ainakin kerran päivässä ja nyt 6vuoden jälkeen ehkä kerran viikossa ja aina pitää itse tehdä aloite! Niin tässä voi kuvitella kuinka homma sujuu muutaman vuoden jälkeen, ehkä kerran kuussa? Asiaa ei helpota se, että saan huomiota ja kehuja usein muilta miehiltä, joita yritän olla huomioimatta. Kuinkahan kauan tämäkin toimii kun saan kotona istua aina jalat ristissä. Hae apua vaikka gyneltä. Todennäköisesti siellä on jotain vikaa.

Itselläni sama tilanne, tosin ehkä joskus harvoin saattaa haluttaa, ehkä kerran kuus tai paris. Mutta muuten seksi ei tunnu järin houkuttelevalta ja kuten sullakin, myös mulla on aktin jälkeen surkea olo että melkein itkettää. Jotenkin vain joka kerta tulee ajatus ettei se tuntunu "oikeelta" tai että jokin tässä nyt ei vaan nappaa eikä siksi tunnu hyvältä. Voisin päättää olevani selibaatissa koko loppuelämäni, mutta se on toisen mielestä sietämätöntä eikä vieraisiinkaan halua mennä.

Kuitenkin viihdyn toisen seuras, rakastan häntä jne. Noh, ehkä tämä kerran kuukaudessa on sit ihan ok.. Et taida luottaa kumppaniisi tai tunne häntä ja ujostelet intiimejä asioita? Onko suhteenne pintapuolinen mitä tulee toistensa tuntemiseen?

Et ehkä ole päässyt jyvälle mitä seksi ja seksuaalisuus oikein on ja koskaan kokenut seksuaalista nautintoa yksin etkä toisenkaan kanssa? En voisi elää kuten sinä vaan elän siltikkin noin ja oikeasti se ei tunnu ollenkaan hyvälle ja minulla ei ole seksiä senkään vertaa kuin sinulla on. Elän täydellisessä tyhjiössä sinuun verrattuna mitä seksiin tulee. Toisaalta elämässä voi olla paljon muutakin kuin vain seksi itselleni se on kyllä yksi tärkeä osa-alue myöskin. Mutta jos olisi mahdollisuus harrastaisin kyllä sitä aktiivisesti: No elämä viskelee ja aina ei saa mitä haluaa.

Maailma on senkin verran raadollinen että jotkut vain joutuvat olemaan ilman joistain syistä johtuen. Himot on kuitenkin hiirelläkin. Mulla alkaa kai vasta nyt valjeta tää juttu. Mä olenkin aina ihmetelly miten muka seksin harrastaminen on normalia toimintaa!!!!

Mä olen aina ollut aivan hurja rakastumaan ja ihmetelly miten ne ei tajuu mun tunteita, vaan rupee tyrkyttää seksiä. Se on musta tuntunut aina loukkaavalta. Rakkaus on upeaa, seksi halpaa. Näin sanoo näköjään aseksuaali. En ole mies, enkä nainen - olen ihana keijukainen. Onko täällä muitain keijuja. Nyt nautin elämästä olen huomannut että 50 vapaat naiset hluaa ja nauttii sksistä. Täällä on tullu käsitys ettyä se olis enempi naisten ongelma se haluttomuus ,, ei pidä paikkaansa ja kylla naisetkin osaa ,, Aika monta kertaa on käynyt niin että nainen on tanssin aikana kuiskannut että lähetään meille Eiku - kuutomotanssille ja surkuttelut veks!

Exän entinen oli aseksuaali, eikä siitä mitään tullut. Kyllä seksuaalisien halujen tulee kohdata, tai sitten pitää antaa toiselle lupa hakea se muualta, jos ei halua itse. Ei se kivaa ole lahnaa panna, vaan kummankin pitää olla mukana hommassa. Onko alottaja sulla tehny ihan normaalisti mieli seksiä alkusuhteessa tai ennen tätä suhdetta? Mä olin IHAN samassa tilanteessa No, erottiin ja muutaman kuukauden jälkeen seksi alkoi kiinnostamaan aivan eri tavalla ja ihania hekuman täysiä hetkiä vietin jo miesten kanssa!

Luulin olevani aseksuaali tai vähintään lesbo. Hän ei enää sytyttänyt minua ollenkaan. Jos nainen ei halua miestä, on vika miehessä, kun mies ei enää sytytä naista. Ja jos mies ei halua naista, on vika myöskin miehessä, ja hänen on mentävä terapiaan. Siis mailmahan on aivan sexihullu eli kaikkien pitäis kanittaa kokoajan suunnilleen, kaikki muu on outoa ja heti pitää selaliseen muuhun hake apua!

Tuskin ne aatami ja eevakaan kaiken aikaa oli kimpussa kuin tillinippu. Jytke ja litinä 9. Minusta ainakin on kiva paneskella joka päivä, mut jos kerran ei vehkeet pelaa, niin turha arvostella muita.

Mikä ongelma tuo sitten on? Jos et nauti seksistä, älä sitten harrasta sitä, ja anna miehesi harrastaa sitä jonkun sellaisen kanssa joka siitä pitää. Seksin harrastaminen suhteen ulkopuolisen kanssa tuo taas omat ongelmat. Miksi olla mustasukkainen jos ei itse seksiä halua. Voihan tuolle avioliitolle kehitellä ihan muut perustelut ja tavoitteet.

Ei ole helppoa 8. Aloittajahan olikin sanonut miehelleen, että hänen tulisi käydä vieraissa. Mies ei vain halua, koska rakastaa vaimoaan. Lähinnä ajattelin sitä kolmatta osapuolta. Jotta seksisuhde ei muodostuisi hänelle ongelmaksi, hänen tulee olla sellaisessa tilanteessa, ettei tästä seksisuhteesta ole vaarana tulla hänelle myös rakkaussuhde. Se olisi katastrofi tälle ihmiselle.

En ole asiantuntija, enkä edestiennyt tänne tullessani mikä on aseksuaali.. Minä olen tuntenut palavaa intohimoa ja taas myös nähnyt sen toisen puolen kun kumppani ei innosta enää samalla tavalla Kysymys kuuluu halutko sinä tuntea intohimoa ja harrastaa seksiä joset kerran tiedä mitä se on? Myös esimerkiksi kuntoilu, mikäli et saa "adrenaliini-tilaa" koskaan vaan esimerkiksi olet todella masentuneena vaan vuodesta toiseen yleensä aina edes hieman allapäin niin se vaikuttaa innostuneisuuteen, myös seksin suhteen.

Asiantuntija osaa varmaan jotain sanoa mutta olettaisin että hormonit kannattaa tutkituttaa ja miettiä että miksi seksi ei kiinnosta: Harvoin osaa nauttia edes toisen läheisyydestä ja yhteisistä hetkistä ja luottamuksesta ja iloista vaikka olohuoneessakaan josei minkäänlaista hyvänolon tunnetta toiselta ihmiseltä osaa ottaa vastaan.. Täytyy olla lepsu ukko jos katselee akan pihtaamista loputtomiin. Palauta anopille viallisena ja lähde etsimään täyttä ihmissuhdetta jossa myös on seksi mukana.

Eihän tuollaisella tee mitään, työ ja kaverisuhteet on eri asia. Täällä sitä naidaan eikä taivaassa. Mutta edelleen turhaa täältä mitään neuvoa haet Vaikea sanoa mitään kun ei tiedä taustatietoja eikä kokonaisuutta ja jokainen ihminen on erilainen myös tämä perunankuorija, simppeli mies. Maailman sivu on ollut näitä kulissiavioliittoja jotka ovat joko sukujen järjestämiä tai rahasta solmittuja tai poikkeavan seksuaalisuuden naamiointia.

Ei noissakaan mitään puolisoiden välistä seksiä ole ja hyvin kestivät ja kestävät. Itsestä se vain on kiinni. Idiootti olet itse kun et tajua realiteetteja vaan pidät avioliittoa jonakin alistamisen välineenä. Näiden jotka eivät ole aseksuaaleja on vaikea tuollaista tajuta. Itse tajusin olevani aseksuaali tässä hiljattain. Seksi ei kiinnosta, mutta olen suostunut tekemään kompromissin kumppanin toiveet huomioonottaen. Monet aseksuaali-naiset suostuvat esim. Ite jaksan tai yritän jaksaa aina kerran viikossa.

Tyttöystävän kanssa sovittiin että hän voi hoidella itse itsensä silloin kun en jaksa tai halua hommailla mitään. Läheisyyttä ja rakkautta kun on, niin seksi on vain sellainen kompromissi-asia, johon suostuminen tarkoittaa suurta rakkautta, sillä ei sitä muuten haluaisi tehdä, ellei tajuaisi miten paljon toinen sitä haluaa ja miten paljon se siitä ilahtuu. Mutta älä kuitenkaan anna tuntea oloasi raiskatuksi. Mielummin sovi jostain toisesta tavasta jolla voisitte päästä sopuun.

Tuollainen pakottamisen tunne ei tee kummallekaan hyvää, ja lopulta suhde päättyy kun et enää sitä jaksa. Mutta jos sovitte yhdessä uudet pelisäännöt, niin asia voi järjestyä niin kauan kuin molemmat haluatte sitä. Mahtavaa,ihanaa,aivan ko lukis omaa päiväkirjaa.

Kyllä tuo seksi tuo mukanaan monia onnenhetkiä ja paljon päänvaivaa. Nuorena kyllä ois halunnu mut ko ei ois saanut tehä ilman papin aamenta. Kerran kuussa halutti ko oli otollisin aika mut ei voinu panna ettei tullu taas raskaaksi.

Vuodet kulu seksihalua ootellessa ja riitoja ratkotessa.. Ukko kuoli,lapset lähti maailmalle ja musta tuli mummu monta kertaa. Vihdoin viimein löyty kakslahkeinen jonka kanssa haluaa mennä saman peiton alle liki ja lämpimään Ratkaisu on että, mies hakee häntä tyydyttävän SEKSIN muualta, älä kiduta häntä enää haluttomalla naisella, jonka joutuu raiskaamaan saadakseen seksiä, tai sitten eroatte ja voittehan jatkaa ystävinä.

Seksi seksi seksi mikä hitto nykyään nuoria vaivaa pitää sitä ja tätä. Pitää tietää että mitä haluu yksi erittäin kuuluisa näyttelijä sano Tv lähetyksessä että "sitä letkua en enään mahani alle ota" oon samaa mieltä kun ikää tulee.

Älkää tehkö ny tästä numeroo kusipää nuoret. Toki ihminen saa olla aseksuaali. Mutta onko silloin pakko ryhtyä seksisuhteeseen, sehän on petos toista osapuolta kohtaan? Eli riittävällä etukäteisharkinnalla aseksuaali ylläpitäisi platonista suhdetta. Tuossa tapauksessa taustalla voi olla hyvinkin jotain seksuaalista väkivaltaa "jokainen kerta tuntuu raiskaukselta". Eikö ole myös oman itsensä halveksimista, jos ryhtyy seksuaaliseen suhteeseen, vaikka se on oman itsensä vastainen toiminto?

Mielestäni olisi ihan aiheellista käsitellä ongelmaa ammattiauttajan kanssa. Ongelma ei ainakaan lievene, jollei sille tee mitään. Jossain vaiheessa vastenmielisyys seksiä kohtaan kääntyy vastenmielisyydeksi kumppania kohtaan. Toki seksitön suhde voi toimia.

Olen itse neljättä vuotta seksittömässä suhteessa olevan ihmisen partneri. Itseäni satunnainen saanti häiritsee, mutta partnerini toki saa nyt sekä yhteiselämän edut että tyydyttävän seksielämän. Eihän kaikki ihmiset , ei naiset eikä miehet ole samanlaisia ,ei sexissä eikä muussakaan Kun ne nylkyttäis alvariinsa kun taas toiset yhtyisivät vaikka" kolme kertaa vuodessa" Jouluna , Juhannuksena ja Matin päivänä.

Koska se heille olisi sopiva määrä. Ajatellaanpa on naisia jotka tykkää leipoa hullunlailla , toiset eivät sitten millään.. Onko tämä kaikki jotain epänormaalia että täytyisi mennä lääkäriin, tabuja hakee Ja miehille myösvastaavanlaisia esm Että himot ne on hiirelläkin mutta ne pitää hillitä , näin sanottiin ennen. Niin nythän mikään ei ole kuin ennen Minäkin olen näytellyt pitäväni sexistä vaikka kyllä mieheni varmaan aisti etten ole innokas siihen mutta niin on mennyt viisikymmentä vuotta ,rukoilin aina että vie nuo miehen halutkin kun oot vieny kyvytkin.

Kyllä siinäkin oli kestämistä kun yritti ja yritti muttei homma onnistunut. Nyt nukutaan, seinä on välissä ja hyvin menee Seksi ei ole kiinnostanut vuosiin enää lainkaan. Seksi on pakkopullaa, johon on suostuttava miesten takia että saavat tyhjentää kassinsa. Nuorempana nautin seksistä, mutta nykyään se on yhtä innostavaaa kuin hernekeitto.

Olen kai aseksuaali nyttemmin, mutta nuorempana olin seksipeto ja nautin seksistä tosiaan. Olen sängyssä sellainen lahna nykyään että paksua kakkosnelostakin olisi miehen miellyttävämpi naida kuin minua. Lisäksi kun tietää miten miehet katselee pornoleffoja ja odottavat naiselta samanlaista aktia, pelkkä ajatuskin ällöttää todella. Pidähän luontos tollaisena niin kyllä ne sun halut joskus palaa. Voisiko ajatella jonkinlaista kompromissia?

Miehesi haluaa seksiä, joten jos rakastat miestä, niin sinä voisit tehdä asioita hänen mielikseen? Vastaavasti mies voisi hieroa hartioitasi ja halailla, josta taas sinä pidät? Tämän tyyppisesti kumpikin saisi sellaista fyysistä läheisyyttä, jota haluaa. Voisit miettiä, että mikä on se seksin määrä, johon voisit suostua esim. Silloin mies voisi hoitaa omin käsin tyydyttämisen muina päivinä. Rohkeampia joskaan ei kaikille sopivia ratkaisuja olisi se, että miehesi hakisi seksin jostakin muualta kuin sinulta esim.

Jos teillä ei ole lapsia, niin toisaalta erokaan ei välttämättä olisi katastrofi. Jos kuitenkin koet, että henkisellä tasolla miehesi on ihannekumppani, niin voisit tosissasi miettiä, että mitä kompromisseja olisit valmis tekemään, jotta suhteen saisi onnistumaan. Jos suhteessa on isoja eroavuuksia puolisoiden kesken kuten teillä, niin parisuhdeterapiasta ei varmastikaan olisi haittaa. Minä asun aseksuaali miehen kanssa, jo yli 7v. Kun mies sitten innostuu, niin seksi on hyvää ja nopeaa, mutta molemmat tyydyttyy, ja se on siinä.

Saan kyllä hänet sytytettyä jos alan kihnuttelemaan Surisuttelen vempaimien kanssa itsekseni ja haaveilen. Voi kun kaikki ymmärtäisivät tuon, että joillekin seksi nyt vaan ei ole niitä elämän tärkeitä juttuja.

Aloittaja on onnekseen saanut ihanan miehen joka ei halua mennä vieraisiin sitä hakemaan. Kyllä kumppanuus ja yhdessä viihtyminen lopultakin on vähintään yhtä tärkeää parisuhteessa kuin seksi. Onko seksittömyys tai sen vähyys niin sietämätöntä että sen takia täytyy erota tai rikkoa muuten hyvä liitto pettämisen vuoksi? Näin kai se on aina ollut avioliitoissa ja pitkissä parisuhteissa.

Rakastumisvaiheessa seksi vielä kiinnostaa ja on sitä intohimoa. Mutta sitten ajan kanssa se luonnollisesti laimenee ja saattaa kiinnostus joillakin seksihommiin loppua kokonaan. Siitä huolimatta ne avioliitot on ennenkin kasassa pidetty ja pysyneet. Kuten tässäkin ketjussa saamme huomata. Seksiä on harrastettu, vaikka sitten harvakseltaankin. Ei kaikki miehet halua tälläisissä tapauksissakaan, lähteä etsimään seksiä vieraista. Miehet on mukavuudenhaluisia ja tuttu ja turvallinen kotiseksi, oman vaimon kanssa on heille tavoittelemisen ja odottamisen arvoista.

Miehiltähän on turha odottaa, sitä, että heiltä saisi vaan pelkkää rapsuttelua ja suukottelua, ilman seksiä. En minäkään sitä ole koskaan "ilmaiseksi" saanut. Jos annan, niin myös saan. Miehet nyt vaan on tehty sellaisiksi, hieman erilaisiksi kuin naiset. Keskustellahan näistä parisuhteissa voi ja pitääkin avoimesti. Itselläni on takana 20 vuotinen avioliitto, josta 2 jo täysi-ikäistä lastakin.

Nyt kun olemme jääneet kahdestaan. Aikaa seksille olisi, melkein milloin vaan. Silti ei seksi minuakaan aina kiinnosta yhtään. Mielentilat ja fyysiset olotilat vaikuttaa paljon haluaako seksiä. Onneksi hän on jaksanut minun, ei nytte, eikai me nyt tässä voida päivät ja illat: Yritän kuitenkin suostua mahdollisimman usein, halutti minua tai ei.

Koska näen hänen tarpeensa ja sen miten se on hänelle sitä parasta läheisyyttä ja lämpöä mitä hän vaimoltaan haluaa. Näen aina myös sen jälkeen, sen miten tyytyväinen ja onnellinen hän on. Ja jaksaa ylistää kokemiaan lemmenhetkiä, minut nolostuttaen punaiseksi, vaikka kaupankassalla liian kovalla äänellä.

Esitellen innoissaan ostamaansa liukuvoidetuubia, minkä häkellyksissäni jemmaan nopeasti kärryn pohjalle ja katson, ettei kukaan vaan huomannut. Tulee arki ja rutiinit kun toisen naamaa näkee jatkuvasti. Jos on seksuaalinen ihminen niin jossain vaiheessa oma kumppani alkaa kyllästyttämään. Tietysti tilalle saattaa tulla syvempi rakkaus toista kohtaan joka sitten edesauttaa seksinkin kanssa että se edelleenkin onnistuu jos ei intohimostaja rakkaudesta niin pelkästään sitten rakkaudesta.

Voisin kuvitella että kymmeniä vuosia yhdessä olleille se lässähtäminen astuu jossain vaiheessa kuvioon. Epäilen kuitenkin että kukaan nainen jaksaisi pelkää pornohimoista Ron Jeremyäkään katsella. Sellaista jonka päässä ei ole mitään muuta kuin omien tarpeiden nopea ja jatkuva tyydyttäminen ilman mitään tunnepuolta tai pelkkään pornoon orientoitunut henkilö jolle porno on kuin kiva harrastus.

Niin, mut ku ne halut vaa herää molemmilla, haluu vaa toista.. Ala käyttää ruusujuurivalmistetta tai jotain muuta libidoa nostattavaa luontaistuotevalmistetta. Ota selvää, kyllä haluttomuuden hoitoon on erilaisia valmisteita.

Kannattaa etsiä ratkaisua ja tehdä kaikkesi jotta pelastaisit avioliittosi! Vai onko syynä haluttomuutesi se, että et halua haluta seksiä? Voisiko olla, että taustalla on lapsuudessa tapahtunutta seksuaalista hyväksikäyttöä? Lapsi saattaa täysin unohtaa tällaiset traumaattiset kokemukset ja muistaa vasta myöhäänkin aikuisiällä, jos ollenkaan.

Eli vaikka et muistaisi saati ollenkaan uskoisi tällaista olevan taustalla, saattaa se olla tiedostamaton syy haluttomuudellesi.

Jokatapauksessa hae apua, sitä on saatavissa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Luontaistuotteesta saa kyllä sellaisia valmisteita, että haluaa vaikka ei haluaisikaan. Tosin niiden syömisessäkin on nymfomaanivaara. Konstit on siis monet.

Tietysti on eri asia, ellei tosiaan edes halua. Ei siinäkään mitään väärää ole. Ei seksuaalisen erilaisuus johon aseksuaalisuuskin kuuluu ihmisistä sen huonompia tee.

Vuosikymmenten liitossa käydään monet vaiheet läpi. On alkuhuumaa, villiä seksiä, tasoittumista, täyttä haluttomuutta, halua miellyttää vain toista ja myös suurta täyttymystä.

Meillä oli vaihe, että en edes tajunnut puolisoni tarpeita ja torjuin, eikä hän hyväsydämisyyttään vaatinut, vaan oli hiljaa ja kärsi, mutta jossakin vaiheessa aloin ajatella, että minähän laiminlyön toista, ja vaikka itse en tahtoisikaan, päätin alkaa toimimaan toisen hyväksi ja aloin hassuttelemaan, virittelin salaa sukkanauhoja ja ostin yöhepeniä.

Niitä pukiessa ja rakkaani yllättämistä ja tarpeiden täyttämistä ajatellen itsekin jo aloin lämmetä. Sitten hepenissä kömmin nukkuvan puolison viereen ja sujahdin kainaloon. Puoliso ilahtui ja hänen ilonsa oli minunkin iloni ja sitä seurasi, että kohta aidosti halusin seksiä!

Kun molemmat hoitaa toista ja pitää toisen tarpeista huolta, siitä seuraava yhteydentunne on sanoinkuvaamattoman tyydyttävä. Jos seksi tuntuu joka kerta raiskaukselta, silloinhan se herättää jotain tunteita.

Oletko kokenut lapsena seksuaalista väkivaltaa, hyväksikäyttöä? Se voi jättää jäljet, useimmat hautaa ne asiat niin syvälle, että asian tiedostaminen voi viedä tosi kauan. Ei tarvitse tänne vastata, mutta palaa menneisyyteen ja koita muistaa, onko lapsuudessasi jotain sellaista, joka voisi tuon aiheuttaa? Itsekin välillä mietin, mikä siinä limakalvojen hinkkauksessa on niin ihmeellistä, kun maailmassa on paljon moniulotteisempiakin asioita; taide, historia, tähtitiede jne.

On vaikea ymmärtää niitä, jotka sen tavoitteen perässä juoksevat. Saatko kuitenkin hyvää seksiä silloin kun sitä on, eli miehesi lämmittelee ja kosteuttaa ja vie vaikka huippuun saakka sinut hyväilyin ja oraaliseksillä jne? Ei tuollaista naista kiinnosta huiput ja kiihoittuminen. Oletko ajatlellut asiaa toisinpäin - sinä tahdot ja mies ei. Me haluamme molemmat , mies ei pysty. Hän Rakastaa sinua - mene mukana. Ei kaikki kaadu seksiin - elämällä on muutakin annettavaa.

Ehkä olisi parata päästää mies vapaaksi. Suhde tulee ajautumaan lähes täysin seksittömäksi ja mies kärsii jo nyt. Siellä on jo yli sata vuotta autettu aseksuaaleja. Oletkos siellä "terapiassasi" myös löytänyt vahvistuksen puhtaille geeneillesi? Ihan vaan vinkkinä jatkoa varten: Ja nyt puhun näistä ihmisistä, joilla ei ole joko tuttavapiirissä ulos tulleita ihmisiä, joilla on oikeasti ihmismäisiä eroavaisuuksia, tai nämä kaikkitietävät eivät edes sellaisia huoli lähipiiriinsä.

Se on vähän sama kuin ateisti menisi kysymään neuvoa fundamentalisteilta tai homoseksuaali heteroilta jne.

Joskus naureksin sellaisille ihmisille jotka tulevat pätemään asioissa joista eivät oikeasti tiedä mitään. En itsekään menisi viisastelemaan ydinfyysikoille tai putkimiehille kun sellaisista asioista en tiedä mitään. Luotan että tietyn "ryhmän" ongelmat ratkeavat ryhmän sisältä löytyvien kokemustan avulla - ei asioista tietämättömien näsäviisastelijoiden ei mihinkään perustuvilla "neuvoilla".

Jotkut eivät osaa pysytellä hiljaa silloin kun eivät tiedä, vaan aina pitää olla esittämässä mielipiteitään. Ensikerralla mene ihan suoraan googleen ja kirjoita aseksuaalit ja etsi joku forumi, jossa voit keskustella näistä asioista.

Suomikeskustelut on vihonviimeinen paikka henkilökohtaisille ongelmille. Tosiaan moni sekoittaa tässä viestiketjussa sekaisin haluttomuuden ja aseksuaalisuuden. Sellainen ihminen on aseksuaali, seksitön. Sen sijaan meillä muilla on jokaisella joskus kausia, jolloin seksiä tekee vähemmän mieli ja joskus taas enemmän.

Seksuaalisissa ihmisissäkin on eroja, sillä joillakin on alhaisempi libido kuin toisilla. Jos ihminen on aseksuaali, niin ei semmoista voi hoitaa lääkkeillä eikä terapialla. Se on vähän sama asia kuin jos jalattomalle ihmiselle sanottaisi, että kävele vaan, kyllä se onnistuu kun tarpeeksi haluat. Jos ihmisellä ei ole seksuaalisia haluja, niin se ei siitä mihinkään muutu vaikka kuinka yrittäisi eroottisia apuvälineitä. Luulenkin että ketjun alullepanijalla ei ole aseksuaali, vaan on vain keksinyt monia kiinnostavan aiheen.

Itseasiassa taisin huomata jossain viestissä vuoden vanhan päivämäärän. Eli palstanpitäjä on nostanut asian uudelleen otsikoihin. Olen itsestäni huolta pitävä hoikka ja hyvännäköinen 45v mies. Jostain syystä seksihalut katosivat muutamia vuosia sitten. Lääkäritkään eivät löydä keinoja, eli näilllä mennään nyt. Etsinkin siksi aseksuaalia naista rinnalleni elämään normaalia ja rakkauden sekä läheisyyden täyteistä elämää. Mistä tällaisen naisen löytäisin?

Miten sinuun saisi yhteyden? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia vaikka vain sähköpostitse. Aseksuaalista vertaistukea kaipaaville suomenkielinen foorumi www. Täälläkin ilmoittautuu yksi aseksuaali.

On ollut useita vuosia kestäneitä suhteita, lyhyita suhteita mutta missään ei ole seksi ollut kiinnostavaa. Toki uuden suhteen alkaessa kihelmöintiä ainakin on, mutta kariutuu pian seksin harrastamisen jälkeen. Ihana kuulla että on muitakin, sillä kuvittelin olevani ainoa seksihaluton tällä planeetalla ;. Minä olen käynyt mielessäni kaikki mahdolliset vaihtoehdot hyväksikäytöstä hormooneihin.

Olen kokeillut pillereiden kanssa ja ilman pillereitä, esileikitty, fantasioitu ym. Miehet ovat olleet tukena tässä haluttomuudessa, yrittäneet tehdä kaikkensa. Mut ei kun ei, seksihaluja ei ole eikä tule.

Hei, voitaisiinko vaihdella ajatuksia? Minä taas haluaisin suhteen, jossa seksiä on joskus, mutta siihen ei liity minkäänlaista pakkoa. Että "seksiä pitää olla vaikka kerran viikossa kun kaikilla muillakin on". Ja jos ei ole niin miehellä on oikeus hakea muualta.

Haluaisin että seksi syntyisi tunteesta, siitä että toinen on niin ihana, että haluaa tehdä hyvää ja saada hyvää. Todellakin siis hyvää, ei mitään rajuja pikapanoja vain sen takia, että miehen nyt vaan pitää saada niitä. En ole valmis sopeutumaan mihinkään "pakkoihin". Mieluummin olen yksin ja hoitelen itse itseni silloin kuin huvittaa.

Eli seksiä olisi vain silloin kun sinulla sattuu haluttamaan. Aivan käsittämättömän itsekästä ajattelua. Lapsella on tietyssä iässä narsistinen "minä-minä-minä" vaihe, aseksuali jää tälle tasolle henkisesti ja sitä myötä hän on kehitysvammainen. Olen tavannut pari tuollaista, toinen oli hyvin vaikean perheen kasvatti, toisen kasvuolosuhteita en tiedä.

Tämä toinen oli loppuun asti poikkeuksellisen julma ja narsistinen tyyppi, jolle ei voi toivoa muuta kuin ikuista kadotusta. Sulla ne vasta terveet jutut on Olen iloinen että on muitakin.

Avioliiton alussa olin aktiivinen ja myöhemmin joskus 20v myöhemmin, halusin jopa 4x päivässä. Mies alkoholisoitui ja kännipäissä seksi ei tuntunut hyvältä. Jaksoi - mutta kävin sitten terveyskeskuksessa hakemassa apua joka kerran jälkeen. Aloin pelätä seksiä - koska se johti aina terveyskeskukseen - selittämään kandille Nyt ollaan oltu 2 vuotta ilman seksiä - koska en halua kännipäissä. Sitä selvää hetkeä ei ole tullut, tai silloin kun on, aika tarvi käyttää perusasioiden hoitoon. Mietin mihin tämä johtaa - mutta Mies saa aina minut syttymään ja haluamaan - mutta kännipäissään siitä ei tule kun paikat kipeiksi.

Mies ei laukea ja jyystäminen ei oo kivaa Tsemppiä ja mieti mitä haluat. Elämä muuttuu ja mies muuttuu. Joka ikinen solumme uudistuu 8: Eli pitää rakastua uudelleen. Hienoa että sytyt vanhasta juoposta! Nuoret naiset vihaavat seksiä ja suostuvat siihen vain siksi että saisivat pitää miehensä tai siksi että saisivat lapsen: Siksi paras parisuhde on nuori mies ja vanhempi nainen!

Hyi heIvetti, miten sairaaksi on maailma mennyt. En nuorena miehenä ole koskaan voinut käsittää miten pervoja ikätoverini voivat ollakkaan pannessaan vanhempia ämmiä. Ennen nämä vanhat kantturat panettivat itsensä turkkilaisilla pikkupojilla, nyt kotimaisillakin meneen niin heIvetin huonosti, että näitä "puumia" pitää naida.

Nuoret naiset eivät automaattisesti vihaa seksiä. Minä tykkäsin seksistä parikymppisenä ja nyt nelikymppisenä vielä sitäkin enemmän. Mitä se sulta on pois että muut haluaa ja saa panna ihan ketä haluaa??? Monen mielestä on pervoa että jotkut on LÄSKIN kanssa, "niillä on varmaan joku läskifetismi, miks kukaan muuten panis läskiä"? Tai monet ihmettelee kuinka joku voi "sekaantua samaan sukupuoleen" varsinkin kun se vielä jonkin aikaa sitten oli Suomessa seksuaalirikos mitä taas vanhemman naisen ja nuoremman miehen suhde EI koskaan ole ollut.

Edelleen on ihmisia jotka eivät voi hyväksyä sitä että vaalea suomalainen kaunotar menee pikimustan miehen kanssa naimisiin, mutta sekin on vaan hyväksyttävä.

Miksei sinun muka tulisi hyväksyä ja suvaita sitä että joku kaverisi haluaa olla jonkun naisen kanssa normaali ja heterosuhteessa rakastamansa ihmisen kanssa vaikka he eivät olisikaan saman ikäisiä? Ikä on samanlainen ominaisuus kuin rotukin, sitä on mahdoton muuttaa. Mieheni ei ole vanha juoppo - miten sen laskeekin.

Nuorekas, urheilullinen viiskymppinen, Mutta Kuningas alkoholi vie viikolla joskus ja viikonloppuisin aina. No en syty juoposta - on vaan ainoa ihminen jonka kanssa on todella synkannut vuosikymmeniä. Mutta eiköhän mennä nukkumaan. No ihan ensitöikseen voisit hakea apua jostain muualta kuin täältä, jos älynlahjasi eivät riitä keksimään muita paikkoja, suosittelen tyytymään kyseiseen tilanteeseen.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Niin kyllähän,sen -Keskiikäistymisen ja "seksuaalisen halukkuuden". Kyvyttömyys taas tavallaan kertoo,-ihmisen-"ehtoopuolelle siirtymisestä"-joten noin terveyden-kannalta-ja etenkin "Sinkuille-: Olen täsmälleen samassa tilanteessa, tosin velvollisuudesta harrastettu seksi on minulle huomattavasti hankalampaa, uskoakseni, sillä olen mies. Olen naimisissa vaimoni kanssa, sillä haluan jakaa koko elämäni hänen kanssaan, minun elämässäni ei seksillä vain ole juuri merkitystä.

Onnekseni olemme molemmat varsin urakeskeisiä ja työstressi vie myös vaimoni kiinnostusta asiaan, mutta tunnen asian aika ajoin vaivaavan. Ero voi toki olla yksi ratkaisu, tosin itse en halua erota, joten ajattelen ratkaisun olevan täysin vaimoni käsissä, toivon toki että saavuttasimme yhdessä sen iän, jolloin asia ei enää ole hänellekään tärkeä.

Kyllä sinun pitäisi hakea apua. Vika voi olla hormoneissa tai sitten sun menneisyydessä on jotain ihan kamalaa, joka on sulkenut tämän oven. Oma mieli on kenties unohtanut sen, mutta ruumis ei. Hae apua gynekologilta, seksuaaliterapeutilta. Minua eniten mietityttää suhteessa huomiointi ja kohtelu kumppania kohtaan. Oli seksiä tai ei.

Miettikää omalle kohdalle, miten kumppaninne teitä huomioi ja kohtelee, jos ei seksiä liikene. Mitä sitten saatte tilalle suhteessa? Millä pidätte yhteyden toisiinne? Paljonko teillä on yhteistä aikaa, jolloin on tunne yhteenkuuluvuudesta? Tiukkana ehtona olisi se että , toiset naiset ja porno ei saa kiinnostaa miestä, viedä aikaa ja huomiota. Minusta se tuntuisi väärältä. Minuakaan ei kiinnosta toiset miehet ja porno, miksi pitäisi? Miksi olla ihmisen kanssa joka on kaikesta muusta kiinnostunut kuin omasta kumppanistaa.

Tai miksi kaikki muu suhteen ulkopuolella saa kumppanin kiihotusasteen korkealle, muttei oma kumppani. Omaan kumppaniin vaan puretaan ne paineet.

Näinkö se menee nykyään Ei ole ihme että miehellä ei seiso. Seksi vaan ei ole se asia mikä on vienyt kaksi ihmistä yhteen. Mutta meillä on se ongelma ettei mies ole kertaakaan antanut minulle orgasmia parin vuoden aikana Kannattaisi mennä tapaamaan seksuaaliterapeuttia.

Oikeesri siitä voisi hyötyä. Meillä minä olen ollut paljon aktiivisempi seksielämässäni, kuin mieheni. Melkoinen muutos siis oli, kun menimme naimisiin. Alkuaikoina asia vaivasi ajoittain hyvinkin paljon.

Silti kärvistelin jotenkin, enkä etes miettinyt pettämistä. Nykyisin on asiat hieman tasoittuneet. Vaikka seksiä ei vieläkään ole niin paljon, kuin haluaisin, se ei enää haittaa omaa olemistani. Onneksi mieheni tyydyttää muilla keinoin, jos hän ei halua seksiä. Se pitää minut tyytyväisenä ja sitä myötä suhteenkin. Voi, voi, kun tuon seksin tarpeen saisikin jotenkin tasapainoon, kun sen liika ajatteleminen saa pään ihan sekaisin, eroja aikaan, mutta taitaa olal jos sitä ei olekaan eron aiheuttaja, balanssi olisi kuitenkin paras, eli tasapaino.

Tuo liika seksin vaatiminen kuitenkin voi kuitenkin viedä kyllä niin suuriin vaikeuksiin, kun sitä etsitään viinan, huumeiden ja pettämisten kautta, niin että normaali elämä ja sen arvot katoavat ihan kokonaan, ihminen ei edes pysty hoitamaan arjen tehtäviä, laskut jäävät maksamatta, lapset hoitamatta ja itse hän ei sitä näytä näkevän lainkaan.

Vaikka hän toimii kuinka rumasti ja moraalittomasti ja vaikak kuinka jo "harakatkin" katolla nauravat tuota hulluutta, ei todellakaan mikään enää merkitse mitään. Kyllä minä sanoisin jos hiukkanen sitä järkeä jossakin raossa ehtii mukaan, niin silloin pitää oikein syöksyä lääkärille tai seksiterapeutille, jotta saisi elämän jotenkin parempaan suuntaa, seksi tuolla tasolla tuhoaa kaiken elämästä.

Kyllähän asioihin vaikuttaa monet asiat, sillä alitajuisesti olevat asiat joko lapsuudessa tai myöhemmin kyllä saattavat saada inhoamaan seksiä täysin, jos olet joutunut kokemaan esim lapsena vanhan miehen kosketuksi, jolla on se kiilto silmissä, et varmasti halua samalla tavalla olla seksin kanssa tekemisissä kuin ilman tätä tapahtumaa. Liian seksin ajattelun uskon olevan enemmänkin jonkinlainen tabletti toisen asian unohtamiseen jota vielä ruokitaan pornosivujen katselulla.

Ihmisen aivotoiminta saa tämän asian niin vilkkaaksi, että elämään ei jääs ijaa enää todelliselle elämälle. Eihän kukaan voi olla jatkuvasti päivätolkulla koko päivän naimassa. Kun kaiken hulluuden ymmärtäis. Jokaisella on oikeus seksiin, eikä pettäminen ole mitään helppoa kaikille, vaikka "luvan" saisikin. Sinun on aseksuaalina vaikea ymmärtää, mutta kuvittele tilanne, jossa sinulla olisi vaikkapa hirveä kusihätä, etkä pääse vessaan. Jäätävä nälkä, etkä pääse syömään tai hirveä väsy, etkä pääse nukkumaan.

Isolle osalle miehistä ja joillekkin naisille seksi on tärkeää ja sen puute on joskus jopa tuskallista. Runkkaus ei auta, jos ei kokoajan ole vessassa vispaamassa. Ilman seksiä on kyllä mahdollista olla, mutta se on aina kivulias prosessi. Miksi miehet muuten ovat joskus valmiita menemään epätoivoiseksi "Pelkän seksin" takia. Tosin, en jättäisi eukkoani, vaikka seksielämää ei olisikkaan paljoa, mutta itselleni seksi on yksi suhteen kriteeri. Miehes tykkää susta aika paljo, jos ei suostu luopumaan susta, vaikka seksiä ei tulisi jatkossa.

Älä vaan mene sanomaan tota raiskausjuttua sille, mutta puhu asiasta suoraan. Tälle asialle tuskin on mitään ratkaisua.

Jo 45v pihtarin kans 8. Makuukamarit on tulvillaan vastaavia. Nykyään vaan tuntuu että kaikkien on oltava jatkuvasti yhdessä asiassa kiinni kuten kaniinit. Elämässä on paljon muutakin, ehkäpä paljon hienompaa herkempääkin yhteyttä. Täältä löytyy toinen samanlainen! Olen ajatellut olevani ainoa nainen maailmassa tällaista laatua Olen naimisissa ja meillä on lapsiakin useampi. Kävin joitakin vuosia sitten asian tähden ihan lääkärissä asti kertomassa ongelmastani.

Vastaus oli tähän tyyliin: Jos olisi, niin varmasti kirjoittaisin reseptin siihen.. Tuntuu, että turhaa siellä kävisi, miksipä se asia puhumalla paranisi..? Itse jotenkin uskon ja ajattelen, että minulta puuttuu jotain hormonia kehostani. Tiedä häntä sitten, mistä kaikki kiikastaa. Olen sitä mieltä, että kaikissa ihmissuhteissa ja parisuhteissa on omat ongelmansa, meillä sattuu nyt olemaan tämänlainen.

Sitä täytyy vaan tyytyä osaansa, olipa se minkälainen vaan. Olen sanonut miehelleni monet kerrat, että jos olisi sellainen nappi, mistä painettaessa seksihalut löytyy, niin taatusti painaisin joka ainoa hetki, kun mahdollista!! Ei tämä asia ole vain mieheni ongelma, monesti syvältä riipaisee sydämestäni, kun mietin, että MIKSI minä olen tällainen, miksi en voisi haluta "normaalisti"???

No, jos yhtään helpotti aloittajaa minunkin tarinani. Koetko itseäsi ollenkaan naiselliseksi?. Minusta parisuhde on kuitenkin suurelta osin päättämistä pysyä yhdessä silloinkin kun ei ole niin kauhean mukavaa. Jokaisessa suhteessa on ongelmansa, ja monilla, niinkuin minunkin suhteessani, se on se seksi.

Käsittämättömän yliarvostettu ja ylimainostettu asia ja vain yksi pieni osa parisuhdetta. Silti tuntuu että jos seksi ei toimi niin heti ollaan valtavan suurissa ongelmissa. Parisuhde on paljon muutakin kuin seksi, tai ainakin minulle on. Minusta aikuisen ihmisen ei tarvitse aina päästä toteuttamaan omia halujaan kun alavatsassa kihelmöi, joutuu sitä elämässä monesta muustakin asiasta kieltäytymään kompromissien ja itselle rakkaiden ihmisten takia.

Ja luulisi että rakkauden, läheisyyden ja muunlaisen yhdessä olon voisi asettaa kevyesti tuon fyysisen tarpeen edelle. Mutta minä olenkin se haluton nainen joka ei ymmärrä seksuaalisesti aktiivisia, tai oikestaan en ymmärrä niitä jotka antavat seksin tai sen puutteen pilata muuten hyvän ihmissuhteen. Kyllähän se nyt nainen hyvä niin on, että vaikka Sinä koet seksin VAIN pieneksi osaksi parisuhdetta, niin seksi on kyllä oikeasti se yksi parisuhteen tärkeimmistä kantavista voimista.

Toivon, että Sinäkin huomaat tämän, ennenkuin on liian myöhäistä. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia nauttimaan seksistä. En tiedä tarvitseeko kenenkään aikuista miestä sääliä, itse hän omasta tahdosta kanssani on, vaikka varmasti on jo vuosien saatossa huomannut millainen olen.

Ja sillä kompromissien tekemisellä tarkoitan kummankin tekemiä kompromisseja. Kyllä meillä pannaan, mutta ei varmasti niin usein kuin mies haluaisi. Kun pannaan minä teen kompromissin ja suostun johonkin vaikka itse en juuri haluaisi ja vain sen takia että tiedän toisen siitä nauttivan, ja sitten kun ei panna niin mieheni tekee sen kompromissin minun vuokseni.

Ja onkohan se seksi kuitenkaan kaikkien parisuhteiden kantava voima, aika kevyillä perusteilla mennään jos on, toivon ettei.. Näin miehenä en näe muuta mahdollisuutta, kuin että miehesi saa Sinun luvalla käydä vieraissa.

Ellei näin toimita avioliittonne tulee ennemmin tai myöhemmin päättymään. Kukaan normaalin seksuaalisuuden omaava mies ei jaksa muuten tuollaisesa suhteessa.

Kyllä naisen ja miehen keho on luotu toisilleen. Ja silloin kun toteutamme libidoamme rakastamamme miehen kans.

Se on jotakin mitä emme tee muiden tuntemiemme miesten kans,Eli tunnesiteet omaa rakastettua kohtaan saavat meidät antautumaan vain hänen libidonsa vastakappaleiksi. Jos tätä viettien jakamista ei tapahdu rakastetun kanssa, niin silloin se ei ole verrattavissa miehen ja naisen parisuhteeseen. Luettuani tätä keskusteluketjua en voi kuin ihmetellä mikä Suomalaisia nykynaisia oikein vaivaa.

Itsekkäästi evätään aviomieheltä luontainen seksuaalinen kanssakäyminen ja sitten ollaan hetken päästä ihmettelemässä ja syyttämässä miehiä, kun ollaan keskellä pettämisdraamaa tai avieroa. Aseksuaalisuus tarjoaa erinomaisen tekosyyn olla itsekäs narsisti.

On olemassa asioita, joita on vaikea ymmärtää. Ihmisten seksuaalisuus on henkilökohtaista, sitä ei voi toinen omistaa tai määritellä.

Usein lapsuuden traumat, sanomiset tai negatiiviset kokemukset saavat ihmisen suojautumaan uudelta loukkaantumiselta. Opettelemalla tuntemaan itsenä, huomioimalla millä tavalla reagoi erilaisiin tapahtumiin voi löytää avaimia pettymyksen käsittelyyn. Pettymys, kelpaamattomuus, on vahvimpia tunteita ja siksi niin vahva lukko tunne-elämässä vapautumiseen. Vain tuntemalla olonsa turvalliseksi voi päästää irti totutusta käyttäytymismallista. Turvallisuutta luo keskusteluyhteys, toisen kuunteleminen, itsensä kuunteleminen.

Silloin uskaltaa sanoa miltä tuntuu ja mitä haluaa, mitä oikeasti kaipaa. Pelkojen kohtaaminen eli aseksuaalisuuden hyväksyminen, asian tarkastelu hiukan etäämmältä voi antaa uuden lempeämmän näkökulman asiaan. Sanoisin, että aseksuaalisuus on seuraus eikä syy. Kun ei ole tottunut arvostamaan itseään, ottamaan hellyyttä vastaan tai sitä ei ole ollut lapsuudenkodissa tarjolla tai on huomannut että helpommalla pääsee kun miellyttää toisia, niin oma itse tavallaan unohtuu.

Itse olen kokeillut keskusteluterapiaa, mutta se ei avannut asioita minulle. Oma matka täydelliseen naiseuteen on vielä kesken, mutta iloitsen rohkeudestani käsitellä menneisyyttäni. Kukaan ei ole täydellinen ja jokaisella on omat oppiläksynsä kannettavanaan. Siksi on turha arvostella toisia. Toivotan rohkeutta myös arvostelijoille löytää oikea, aito, oma itsensä! Onko asia siis niin, että et tunnusta aseksuaalisuuden olemassaoloa vaan että seksihaluttomuus on asia joka on aina tapahtunut jostain syystä ja että se periaatteessa pitäisi mielestäsi korjata, esim.

Minusta se voi olla niin, mutta kyllä jonkun psyyke voi olla varustettu totaalisella haluttomuudella ihan luonnostaankin jolloin yritykset korjata asiaa voivatkin aiheuttaa ahdistusta ja vaillinaisuudentunteen, siinä missä sitä ei alkujaan ollut.

Ei kaikkia varten 8. Mä olen usein miettinyt sitä että olenkohan aseksuaali. Kun en oikeastaan kaipaa seksiä ja ilman seksiä eläminen ei tuota mitään vaikeuksia, vaikka olenkin nuori mies, jota kaiken biologian perusteella kuuluisi panettaa helvetisti.

Mutta ei, en koe oikeastaan seksuaalista halua ketään kohtaan. Voin kyllä hyvin harrastaa seksiä seurustelukumppanin kanssa, mutta minulla ei tunnu olevan tarvetta saada sitä. Useat ihmiset ihmettelevät tätä ja ymmärrän sen sillä heille asia on päinvastainen ja heillä on tarpeita.

Ja minulla ei ole mitään psyykkisiä ongelmia tai traumoja, vaan olen ns. Mutta seksi ei vaan kiinnosta. Enkä koe olevani mitenkään sairas sen vuoksi. Olen vain sellainen kuin olen. Haluaisin että ihmiset ymmärtäisivät sen ettei kaikkia kiinnosta seksi samalla tavalla. Toki se on vaikeaa kun nykyinen kulttuuri on niin seksualisoiva ja tyrkyttää pehmopornoa joka paikassa. Sen vuoksi monet aseksuaalit kokevat itsensä jollain tavalla "viallisiksi" kun heillä ei ole kiinnostusta seksiä kohtaan.

Tämä taas voi johtaa muihin ongelmiin ja vaikka yksinäisyyteen sekä eristäytymiseen muista. On myös totta että osalla ihmisistä seksuaalisen halun puute voi olla myös seurausta muista ongelmista. Mutta kaikilla asia ei ole niin. Toivottavasti te seksuaalit ymmärrätte tämän. Kumppani ei saisi kärsiä tilanteestasi.

Jos sinua ei oikeasti seksi ja siihen liittyvä läheisyys kiinnosta, voisitte laatia pelisäännöt uusiksi siten, että miehelläsi sais olla vaikka yksi luotettava seksikumppani, ja muuten olisitte "normaalisti" yhdessä.

Siis jos mies tätä haluaa. Hän voi pelätä, että et hyväksy tilannetta, ja on siksi epäileväinen ja vastahankaan. Pitemmän päälle seksittömyys kuitenkin alkaa kaihertamaan enemmän, vaikka rakkaustta riittää, ja mielestäni reilu yksipuolinen parinvaihto on parempi kuin salaa vieraissa käynti..

Tee miehellesi selväksi että sinua ei haittaa. Ei hänen tarvitse elää ilman seksiä ja suutelua sen takia, että sinä et halua. Toinen vaihtoehto tietysti on erota ystävinä, päästää mies elämään ja nauttimaan omista luonnollisista tarpeistaan ja haluistaan jonkun toisen naisen kanssa.

Seksi kuitenkin on aika isokin osa parisuhdetta, ja sen puute vaikuttaa parisuhteeseen aina, ellei molemmat ole asioista samaa mieltä. Elin vuosia sitten miehen kanssa suhteessa, jossa en saanut läheisyyttä vuosiin, en seksiä, enkä mitään muutakaan. Omasta kokemuksesta siis voin sanoa, että kyllä se syö ihmistä, kun tuntee, ettei toinen halua.

En hyväksy pettämistä normaalisti, mutta kyllä seksittömien vuosien aikana kävi itsellä monesti mielessä, että mitä jos saisin sitä muualta, niin että vastapuolikin haluaisi minua. Varmasti miehesi ajattelee samoin. Onneksi nyt minulla on mies, joka haluaa ja jota kiinnostaa, ei aina halut kohtaa meilläkään, mutta niitä haluja sentään on, ja se on tärkeää meille molemmille.

Ehkä sinun kannattaa ottaa miehesi kanssa rehellinen keskustelu asiasta, kertoa hänelle oma kokamuksesi raiskatuksi tulemisesta. Kysy myös mieheltäsi haittaako häntä sinun haluttomuutesi. Voit vaikka alustaa keskustelua ja pyytää että miettisitte yhdessä vaikka "ensi keskiviikkona". Nämä asiat eivät välttämättä selviä yhdessä keskustelunpätkössä, mutta miettikää tilannetta yhdessä, sillä te olette itse tunteidenne parhaita asiantuntijoita.

Hyvin huomaa tässäkin ketjussa kuinka vähän ihmiset tietävät aseksuaalisuudesta ja kuinka se on vieläkin monille täysin käsittämätön aisa Ap: Parisuhde on paljon muutakin kuin seksiä, mutta se kuinka suurta osaa seksi siinä näyttelee riippuu täysin keneltä kysyy.

Aseksuaalien ja seksuaalien välillä voi olla toimivia parisuhteita ja avainsanana siihen on puhuminen! Keskustele miehesi kanssa avoimesti asiasta ja katsokaa pääsettekö yhteiseen päätökseen. Lupa käydä vieraissa, hoitaminen muilla keinoin esim. Mikä vain tuntuisi hyvältä teille kummallekkin, pidemmän päälle Jos nyt kuitenkaan ette löydä yhteistä säveltä asian kanssa ja seksi on miehellesi välttämätön osa suhdetta niin ero voisi olla paras vaihtoehto kummankin kannalta. Miksi vitussa Aseksuaali yrittää parisuhdetta?

Sama kun munaton mies tai pilluton nainen yrittäisi parisuhdetta. Olkoon ongelma fyysinen tai mikä hyvänsä, se on tiedostettava suhteen alussa ja tehtävä toiselle selväksi. Eroa, ja osta kissa. Epäilen aika vahvasti, että et ole aseksuaali vaan sinussa on joku vika, joko korvien välissä tai fysiikassa.

En tarkoita tällä, että olisit itse jotenkin aiheuttanut vikaa vaan jotain on tapahtunut tai tapahtuu niin että olet ensin huomannut ettei seksi tunnu hyvältä ja sitten johdonmukaisesti menettänyt kiinnostuksesi siihen, ollen myös hyvää vauhtia hyväksymässä itsesi kyseenalaistamatta että useimmiten normaali ihminen haluaa ja harrastaa seksiä, enemmän tai vähemmän.

Ensinnäkin toi olla, että elintapasi ovat seksuaalisuutta vähentäviä ja siihen negatiivisesti vaikuttavia. Saatat olla totaalisesti muihin kuin lempeisiin asioihin keskittynyt sinänsä onnellinen uraohjus, kärsiä stressistä tai treenaat antaumuksella, jopa liikaa. Ehkä olet hyvin hoikka ja tällöin rasvakudos joka haluhormoonit varastoi, yksinkertaisesti ei riitä halun ylläpitämiseen.

Kaikki nämä vaikuttavat seksuaaliseen halukkuuteen. Itseltäni e-pillerit veivät kaikki halut ja saivat oloni tosi kummalliseksi, väittävät että se olisi harvinaista tai ohimenevää, mutta eipä ollut ja oireet katosivat joidenkin kuukausien jälkeen pillerien lopetuksesta.

Korvien välissä voi olla siinä suhteessa "vika", että olet kertakaikkiaan kokenut jotain joka on tehnyt sinulle seksistä vastenmielistä tai hälläväliä-toimintaa.

Valitettavasti epäilen myös taitamattomia miehiä, jotka eivät osaa saada sinua tuntemaan yhtään mitään. Se voi olla välillä vaikeaa, jotkut naiset saavat helpommin seksuaalisia tunteita ja halua kroppaansa mutta en usko, että sinussa joku elimellinen vika olisi jos kaikki "osat" ovat kohdallaan. Muutama vuosi sitten homopappisystäväni idän ortodoksisesta kirkosta otti yhteyttä Encourageen, katoliseen "entisten homojen" vanhempien ja ystävien ryhmään täällä New Yorkissa, vain nähdäkseen, mitä he tarjosivat.

Myöhemmin hän hämmästyi saadessaan postissa sivua ex-gay-kirjallisuutta, mukaan lukien psykiatrien artikkeleita, jotka kutsuivat homoja "sairaiksi" ja tarjosivat heille "parantumisen toivoa", lukemattomien homojen todistuksia, jotka kuvailivat kuinka Jumala muutti heitä heteroseksuaaleiksi, ja listoja monista ex-gay-ryhmistä ympäri Yhdysvaltojen, joihin ottaa yhteyttä sellaisia nimiä kuten Courage, Desert Stream Ministries, Exodus, LIFE, Love in Action, New Creation Ministries, New Directions, Regeneration, Set Free, ja Transformation.

Tämä avasi silmäni niin, että kopioin koko pinon itselleni. Yksi sivu joka osui silmääni, oli otsikoitu "Homoseksuaalisuutta koskevia myyttejä".

Se kuvasi kuinka 1 homot eivät ole syntyneet sellaisiksi, 2 homoelämä on surkeaa, 3 homoseksuaalisuus ei ole mahdollinen kristitylle, ja 4 homoseksuaalit voivat muuttua. Kaikki nämä lausumat kuulostivat minusta vinoutuneilta.

Ensiksi, kasvava määrä tieteellisiä tutkimuksia viittaa siihen, että synnytystä edeltävillä geneettisillä ja hormonaalisilla tekijöillä saattaa olla suuri rooli seksuaalisen suuntautumisen muodostumisessa. Toiseksi, Herra on antanut minulle varmuuden, että Hän rakastaa minua ja hyväksyy minut homona, ja elämäni on siunattu Herrassa; ja tunnen monia muita vastaavia homokristittyjä. Kolmanneksi, näkemyksen, että Raamattu tuomitsee kaiken homoseksuaalisen käyttäytymisen, on moderni tutkimus osoittanut olevan liioiteltua ja kyseenalaista tulkintaa.

Neljänneksi, Ralph Blair Evangelicals Concerned-järjestöstä varhaisessa raportissa ex-gay-toiminnasta, kuvasi yksityiskohtaisesti monia luopumisia mukaan lukien johtajia ja ryhmien lopettamisia ja kuvauksia niiden homojen sydänten särkymisestä ja epätoivosta, jotka kävivät läpi ex-gay-kokemuksen, mutta eivät koskaan nähneet mitään muutosta.

Hiljattain on ilmestynyt uusi raportti ex-gay-toiminnasta, "Anything but Straight: Yksi Besenin velvollisuuksia oli valvoa ex-gay-toimintaa; ja niin neljän vuoden jakson aikana hän vieraili eri ex-gay-ryhmissä salaa, oli läsnä kansallisissa konferensseissa, haastatteli monia ex-gay-johtajia, ja teki muita tutkimuksia.

Tässä sekä kiinnostavassa että tärkeässä kirjassa Besen kuvaa kuinka ex-gay-toiminta alkoi ja levisi; kuinka niitä tukivat vanhan koulukunnan psykiatrit ja äärioikeistolaiset kristilliset terapeutit; ja kuinka uskonnollisen oikeiston johtajat sitten kaappasivat ne ja maksoivat kokosivun mainoksia Yhdysvaltojen suurissa sanomalehdissä, jotka näyttivät hymyileviä "entisiä homoja" ja julistivat että Jeesus Kristus voi muuttaa homoseksuaalin.

Onneksi tämän kampanjan pysäytti yhtäkkiä Matthew Shepardin traaginen kuolema lokakuussa , jonka jälkeen media asetti rinnakkain tämän kansijutun ja vihamieliset lainaukset Pat Robertsonilta, Gary Bauerilta, Trent Lottilta, ja muilta homofobisilta, osoittaen selvän yhteyden vihapuheen ja väkivallan välillä. Katsaus ex-gay-liikkeen alkuun on opettavainen.

Vaikka hän uskoi, että rukous voisi muuttaa homoseksuaalit, sisäpiiriläiset myöhemmin osoittivat, että kuusi homoa, joiden hän mainosti suositussa kirjassaan "The Third Sex" Kolmas sukupuoli kääntyneen heteroseksuaaleiksi, olivat itseasiassa tunteneet pastorin ainoastaan vajaan kuukauden ennen kuin hän kirjoitti kirjansa; ja, kuten ilmeni, he olivat kaikkea muuta kuin muuttuneita. Myöhemmin LA muutettiin eräänlaiseksi ohjelmoinnin purkamiskeskukseksi nuorille homoille Memfisissä, missä he asuvat ja osallistuvat rukoussessioihin ja käyttäytymisen muokkaustunneille, ja elävät jatkuvan valvonnan alla.

Melodylandin Kristillisessä Keskuksessa Anaheimissä "entiset homoseksuaaliset" terapeutit, Michael Bussee ja Gary Cooper auttoivat perustamaan Exodus Internationalin , josta tulisi sateenkaariorganisaatio ex-gay-ryhmille nyt lukumäärältään yli sadan. Bussee ja Cooper matkustivat paljon, sävähdyttäen kirkkojen kuulijakuntia karismallaan ja todistuksillaan - kunnes lopulta oivalsivat, etteivät voineet enää kieltää haluaan toisiaan kohtaan; ja niin he jättivät EI: Toiseksi suurimman ex-gay-ryhmän, Homosexuals Anonymous , perusti Colin Cook , joka sai adventistit vakuuttuneiksi, että hän oli muuttanut itsensä heteroseksuaaliksi käyttämällä askelman metodia Anonyymien Alkoholistien mallin mukaan; joten he antoivat hänelle rahaa aloittaa ex-gay-ryhmä Readingissä.

Pian kuitenkin alkoi kiertää huhuja, että hän halasi aloittelijoitaan jopa kymmenen minuuttia, hieroi sukuelimiään heitä vasten, antoi alastomana hierontaa, ja johti keskinäisiä masturbointi-sessioita.

Hänen adventisti-rahoituksensa lakkasi; mutta maan nielaisema Cook nousi uudelleen pinnalle Coloradossa, avaten uuden ex-gay-ryhmän - kunnes Denver Post-lehti jälleen paljasti hänen "epäortodoksiset metodinsa" kuten hän niitä kutsui.

Itseasiassa varhaisina päivinä nähdyt ongelmat hutiloitu "tutkimus", epärehellinen raportointi, "entiset homot", jotka eivät sitä ole, huolimaton terminologia [esim. Freud ei koskaan uskonut, että homoseksuaaleja pitäisi tai voisi "parantaa", mutta sen jälkeen kun psykiatrian keskus siirtyi Wienistä New Yorkiin toisen maailmansodan jälkeen, se innostui liikaa luvun ultrakonservatiivisista arvoista.

Irving Bieberin tutkimus hänen homoseksuaalisista potilaistaan popularisoi ajatusta, että useimmilla homoilla oli ylihuolehtiva äiti ja etäinen isä ja he kasvoivat mammanpoikina, samalla kun Charles Socarides edisti ajatusta, että "onnellinen homoseksuaali" oli myytti. Socaridesin poika, Richard, joka on homo, myöhemmin "tuli kaapista" ja palveli homoyhteisön yhdyshenkilönä Clintonin Valkoisessa Talossa.

Heidän teoriansa on nimeltään "eheytymisterapia". Nicolosi, tiukka roomalaiskatolinen, joka on suorittanut lähellä Los Angelesin keskustaa olevan psykologian kauppakoulun tutkinnon, pitää kiinni siitä, että jokainen on syntynyt heteroseksuaaliksi, vaikka heteroseksuaaleilla voi olla "homoseksuaalinen ongelma". Homoseksuaalisuuden syy kehittyy miehissä kun pieni poika 2, vuotta tavoittelee isäänsä ja tuntee itsensä torjutuksi; silloin hän luopuu luonnollisista maskuliinisista pyrkimyksistään, ajatellen, "en ole tarpeeksi hyvä mieheksi" ja kehittää "puolustavan irrottautumisen" homoseksuaalisen identiteetin.

Lesbolaisuus toisaalta johtuu 1 huonosta äiti-lapsi-suhteesta, 2 liikasamaistumisesta isään, tai 3 miehisestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

.. prikol.eu etsii parhaillaan Porno hieronta videoita, jotka näyttävät todellista himoa ja Söpö poika iso kyrpä saa runkkauden kameraväylällä. 2. helmikuu Homoseksuaalit ja aseksuaalit urokset menevät siinä sivussa, kun eivät edes Tiukkana ehtona olisi se että, toiset naiset ja porno ei saa . Kosketusterapia ( esim. läsnäoleva Rosen-menetelmä) voisi auttaa oman kehon hyväksymiseen. .. elänyt miehen kanssa jo kymmenen vuotta ja minulla on poika. Ole ensimmäinen, joka näkee puhdas himo sultry malleja eri puolilta maailmaa. Suuri ilmainen hieronta porno tuubi tarjoaa paljon sinulle! Aloita tutkia ja nauttia.

Kosketusterapia finnish poika homoseksuaaliseen porn

Ilmais pano live homo sex webcam

Miksi et hae yksin eroa ja teet erohakemuksen normaalisti niin siitä tulee tieto ex mihellesi ja jos olette asuneet yli 6 kk eri asunnoissa niin ei tule enää harkitemisaikaa kun asutte jos valmiiksi erillään. Jos pyörivät, kysesssä on seksiriippuvainen ihminen. Ja minun menemiseni ei ole rakkautta, hän sanoi sen tietävänsä ja luottavansa täysin siihen etten tee asioita rakkaudesta. Onnekseni olemme molemmat varsin urakeskeisiä ja työstressi vie myös vaimoni kiinnostusta asiaan, mutta tunnen asian aika ajoin vaivaavan. Itelleni omasta aseksuaalisuudestani ei ole vaivaa lainkaan. Ja menin toiseen lankaan, rakastuin taas kusipäähän.