Kulli kalu anaalin homo venytys

Neljä sormea rystysiin asti venytti hänen peräsuoltaan. Viimein suussa oleva kyrpä laukesi ja Janne sai spermalastin suuhunsa. Sanna kuvasi yhä ja otti lähikuvaan Jannen naaman. Mällit purskahti suusta kun hän kiljui.

Kova kyrpä asettui Jannen sulkijalihaksille, jotka antautui rajun työntöliikkeen voimasta. Iso kyrpä upposi syvälle ja mies alkoi naimaan heti kunnolla. Ai saatana mun pese! Janne ei ehtinyt edes lauseen loppuun, kun uusi kyrpä työntyi hänen suuhunsa.

Elina ja Antti istuivat sohvalla nauraen ja katsellen rajua joukkopanoa. Munat vaihtuivat Jannen reillä lähes taukoamatta. Aina välillä spermaisesta suusta kuultiin raivokasta karjuntaa parin sekunnin ajan kunnes uusi kalu vaihtui edellisen tilalle. Puolen tunnin panemisen jälkeen toistaiseksi viimeiset spermaryöpyt laukesivat Jannen suuhun ja peräsuoleen. Yksi heistä katsoi kelloa ja totesi.

Timpankin pitäis kohta saapua. Peräaukko hellänä ja leukapielet spermaa valuen Janne alkaa rimpuillen karjumaan. Mä tapan teidät vielä! Oikea pakara saa samanlaisen iskun toisen miehen vasemmalta kädeltä. Miehet jatkavat vuorotellen läimien, kiihdyttäen tahtia joka vuorolla. Viimein läiskintä on lähes tauotonta ja pakarat alkavat punoittaa jo kunnolla.

Elinaa alkaa naurattaa kun Jannen huuto alkaa muuttua kimeäksi ulvonnaksi. Hiki virtaa jo vuolaana miesten otsilta kun läimimistä on jatkunut jo parikymmentä minuuttia.

Ovikello soi yksi miehistä sanoo oven takana olevan heidän kaverinsa Timppa, joka kutsuttiin myös orgioihin. Elina kävelee ovelle ja avaa sen. Äänet kantautuu olohuoneesta, nopea tempoista läiskintää ja tuskaisaa ulvontaa.. Elina tuijottaa alastonta miestä suu auki hämmästyksestä.

Uuh, mikä sonni, luonnonoikku, hän sanoo mielessään. Jopa Timpan kaltaisella jätillä se näytti luonnottoman isolta. Jos saat tämän laukeamaan, voi olla ettei sitä tarvi survoa peräsuoleesi.

Janne tajusi mahdollisuutensa pelastaa perseensä ja alkoi ahmimaan limaista jättimelaa. Hän lutkutti niin syvään ja ahnaasti kuin ikinä pystyi. Perse pyöri levottomana kun tauoton läimiminen kiihtyi vain kovemmaksi. Hän tunsi alapäänsä olevan kostea kiimasta. Elina siirtyi takana seisovan Antin eteen ja hieroi peppuaan tämän pullottavaa etumusta vasten.

Samalla miehet lopettivat läiskimisen. Janne tunsi kuumotusta pakaroissa. Anus oli melkein puhki nussittu ja hän suuhunsa oli lauennut useat lastit. Tapahtumat alkoivat kiihottaa häntä todella paljon. Timppa seisoi Jannen takana tokaisten. Tämä tamma astutaan kunnolla. Timppa alkoi asettaa kyrpäänsä kohdilleen. Hän alkoi puskea suurta terskaansa anusaukkoon. Sulkialihakset antoivat periksi ja Timppa survoi voimalla koko kalunsa syvälle peräsuoleen.

Timppa veti kyrpänsä melkein ulos asti ja survoi sen saman tien takaisin. Joka vedolla Janne rääkyi naama punaisena. Timppa oli kuin dieselveturi, joka hitaasti käyntiin lähdettyään kiihdytti joka vedolla. Elina tunsi pillunsa olevan jo aivan märkä. Hän tunsi takana seisovan Antin pullottavan etumuksen pepullaan. Antti hieroi hänen vartaloaan joka puolelta.

Elina alkoi huohottaa hiljaa, kun tunsi Antin kädet pakaroillaan ja haaroissa. Timppa oli jo päässyt täyteen vauhtiin ja Jannen huuto oli muuttunut korkeaksi tasaiseksi ulvonnaksi.

Muut miehet menivät Jannen etupuolelle. Suuri limainen kyrpä työntyi Jannen suuhun vaimentaen huudon. Sannan kuvatessa brutaalia persepanoa videokamerallaan, Elina ja Antti ryntäsivät makuuhuoneeseen. He repivät toisiltaan vaatteita pois kiihkon vallassa. Elinan käsi tarttui alushousuista pullottavaan kovaan penikseen.

Se on mahtavan iso, haluan sen sisääni, Elina sihisi kiimaisena. Antti heitti alastoman Elinan sängylle selälleen, joka levitti saman tien jalkansa sivuille.

Työnnä se vittuuni, Elina huoahti. Antti lähestyi avointa märkää pillua. Hän hiveli Elinan alastonta vartaloa samalla hivuttautuen eteenpäin. Iso terska kohtasi Elinan turvonneet häpyhuulet ja pyöri nestettä tihkuvan aukon suulla. Elina oli tulla hulluksi kiimasta. Elinan kuuma sykkivä pillu odotti litimärkänä. Hän voihkaisi kun kookas kyrpä upposi kuumaan reikään. Tahti oli jo yhtä kiivas kuin naapurihuoneen persepanossa. Koko sänky tuntui hajoavan liitoksistaan kun Antti nussi voimalla.

Elina oli tajunnan rajamailla useiden purkauksien jälkeen, jotka yhä vain jatkui ja jatkui. Antti laukesi ja pyörähti Elinan vierelle. Elina ulisi hiljaa ja makasi raukeana jalat vielä levällään.

Hän ei ollut ikinä saanut niin mahtavaa panoa. Hän hieroi hellästi araksi nussittua pilluaan. Antti silitti hänen hiuksiaan ja kylkeään ja kumartui suutelemaan raollaan olevaa suuta. He molemmat nukahtivat kietoutuen toistensa ympärille.

Elina havahtui unestaan viereisen huoneen ääniin. Elina puki vaatteet päälleen, käveli ovelle ja avasi sen. Voimakas kyrvän ja paskan haju tulvahti hänen naamalleen. Sanna kuvasi yhä videokamerallaan. Se on jyystänyt tuota tahtia jo melkein tunnin, Sanna selosti Elinalle. Naamalla istuva mies tarttui Jannea palleista ja huusi -Nuole syvempää lutka, tai murskaan munasi! Timppa heitti viimeiset lastit puhki kynnettyyn reikään ja hidasti vauhtia. Kaikki neljä miestä nousivat ylös ja alkoivat pukemaan vaatteitaan.

Janne makasi lattialla jalat koukussa ja levällään. Janne nousi ylös ja hyökkäsi karjuen Elinan kimppuun. Antti, joka oli vasta tullut huoneeseen, näki tilanteen. Hänen anuksensa oli venynyt punaiseksi sykkiväksi kraateriksi.

Hän yritti rimpuilla irti samalla karjuen. Mä kostan sulle Elina, vitun kuppanen huora! Elina käveli seinän vierellä olevalle hyllylle. Jo valmiiksi venynyt perse levisi äärirajoilleen kun Elina survoi voimalla patsaan puoliksi Jannen peräsuoleen. Timppa ja muut miehet nauroivat katsellessaan sivusta.

Se on normaalia, älä huolestu. D Vasemmalle kaartuva penis? Masturboin kyllä lähes päivittäin. Kaarteisuus johtuu siitä, että ala-asteaikoihin kalu seisoi melkein koko ajan, joten sitä piti vääntää voimalla pois näkyvistä vasemman reiden alle Vasenkätiset varmaankin väänsivät sitä toiseen suuntaan. Parempi olisi vain ollut antaa sen sojottaa suoraan ylöspäin ja olla välittämättä luokkakavereiden. Mie teen nii, että aamulla pyyhin eka kasvot kasvovedellä ja levitän Nivean Pure Energy-kosteusvoiteeen, jonka annan imeytyy jonkun aikaa.

Sit sipasen Lumenen Matt Touch- meikkivoidetta ja peitepuikkoo tarvittaessa, ja sit vielä Lumenen valopuuteria päälle. Kestää ainaki miulla iha sellasenaan joku kaheksan tuntia. Rintojen väliin Moi, ollaan seurusteltu kundikaverin kanssa 6kk.

Seksi menee kivasti, yhtä asiaa vain ihmettelen eli kun se haluaa aika usein laueta rintojen väliin. Sinänsä ihan OK paitsi roiskeet kasvoille ja ennen kaikkea hiuksiin ovat vähän epämiellyttaviä Kaksi aikaisempaa seksikumppaniani kun ei halunneet koskaan sillä tavalla A la vai menusta?

Sellasta olen miettinyt että kuinka tiukalta naisen vagina tuntuu miehestä? Synnyttäneet naiset,onko heillä löysempi kuin synnyttämättömillä? Saako reiäsä kuinka tiukempaa? Mutta luulisin että tutkimuksiin ei ihan pelkästä uteliaisuudesta pääse, vaan esim. Ja tiedoksi myös se, että ko. Mies kyllä tykkää tiukasta paikasta, mutta itse en aina koko hommaan pysty ollenkaan. Noh, voisi niitä ehkä olla enemmänkin. Kysy kumppaniltasi, varmaan vastaa mielellään eikä takuulla pistä vastaan jos haluat treenata niitä lihaksia.

Aloita sillä että puristat viis kertaa, kolme kertaa eli viis puristusta ja paussi, viis purist. Mutta siitä on ollut ihan lääketieteellisesti todisteltuja juttuja lehdissä ja töllössä. Ehkä jos peruskunto on muutenkin huono eikä varsinkaan treenaa niitä lihaksia, paikat repsahtaa.

Jos lääkärit ovat vakuuttaneet että pimpsa löystyy synnytyksen jälkeen, niin taidan olla historiallinen ihminen. Mieheni oli todella yllättynyt synnytyksen jälkeen, koska olin suht löysä tapaus ennen synnytystä. Välillä tuntuu ettemme saa penistä edes sisään vaikka liukastetta käytämme.

Ja näin on todellakin ollut 3vuotta! Geishapalleroista en tiedä, en ole kokeillut. Mutta perinteinen supisteluliike toimii tosi hyvin. Harjoittelin sitä koko raskauden ja 4kk synnytyksen jälkeen.

Onko naisesi oikeesti tosi löysä? Siihen on nimittäin olemassa ihan lääketieteellistä apua jos ongelma on niin suuri. Eihän se ole kivaa jos "patonkia työnnetään jäähallien ovien välistä".. En osaa selittää, se on äärimmäisen raskasta ainakin minulle, erityisesti parin kolmen ensimäisen liikkeen jälkeen. Onko kenelläkään samankaltaisia kokemuksia? Siinä kyllä kovasti kotimaisin lääkärivoimin vakuutettiin synnytyksen aiheuttavan "paikkojen löystymistä" ja virtsankarkailua Neuvottiin käyttämään geishapalloja harjoitteluun.

.

: Kulli kalu anaalin homo venytys

Kulli kalu anaalin homo venytys Treffit homo pori eroottisia tarinoita
Kulli kalu anaalin homo venytys 349
HD GAY GAY BIG TITS TAMPERE 84

SEKSI ILMOITUS GAY ILMAINEN SEKSITREFFI

Miehet jatkavat vuorotellen läimien, kiihdyttäen tahtia joka vuorolla. Viimein läiskintä on lähes tauotonta ja pakarat alkavat punoittaa jo kunnolla. Elinaa alkaa naurattaa kun Jannen huuto alkaa muuttua kimeäksi ulvonnaksi.

Hiki virtaa jo vuolaana miesten otsilta kun läimimistä on jatkunut jo parikymmentä minuuttia. Ovikello soi yksi miehistä sanoo oven takana olevan heidän kaverinsa Timppa, joka kutsuttiin myös orgioihin. Elina kävelee ovelle ja avaa sen.

Äänet kantautuu olohuoneesta, nopea tempoista läiskintää ja tuskaisaa ulvontaa.. Elina tuijottaa alastonta miestä suu auki hämmästyksestä. Uuh, mikä sonni, luonnonoikku, hän sanoo mielessään. Jopa Timpan kaltaisella jätillä se näytti luonnottoman isolta. Jos saat tämän laukeamaan, voi olla ettei sitä tarvi survoa peräsuoleesi.

Janne tajusi mahdollisuutensa pelastaa perseensä ja alkoi ahmimaan limaista jättimelaa. Hän lutkutti niin syvään ja ahnaasti kuin ikinä pystyi. Perse pyöri levottomana kun tauoton läimiminen kiihtyi vain kovemmaksi.

Hän tunsi alapäänsä olevan kostea kiimasta. Elina siirtyi takana seisovan Antin eteen ja hieroi peppuaan tämän pullottavaa etumusta vasten. Samalla miehet lopettivat läiskimisen. Janne tunsi kuumotusta pakaroissa. Anus oli melkein puhki nussittu ja hän suuhunsa oli lauennut useat lastit. Tapahtumat alkoivat kiihottaa häntä todella paljon. Timppa seisoi Jannen takana tokaisten.

Tämä tamma astutaan kunnolla. Timppa alkoi asettaa kyrpäänsä kohdilleen. Hän alkoi puskea suurta terskaansa anusaukkoon. Sulkialihakset antoivat periksi ja Timppa survoi voimalla koko kalunsa syvälle peräsuoleen.

Timppa veti kyrpänsä melkein ulos asti ja survoi sen saman tien takaisin. Joka vedolla Janne rääkyi naama punaisena.

Timppa oli kuin dieselveturi, joka hitaasti käyntiin lähdettyään kiihdytti joka vedolla. Elina tunsi pillunsa olevan jo aivan märkä. Hän tunsi takana seisovan Antin pullottavan etumuksen pepullaan.

Antti hieroi hänen vartaloaan joka puolelta. Elina alkoi huohottaa hiljaa, kun tunsi Antin kädet pakaroillaan ja haaroissa. Timppa oli jo päässyt täyteen vauhtiin ja Jannen huuto oli muuttunut korkeaksi tasaiseksi ulvonnaksi.

Muut miehet menivät Jannen etupuolelle. Suuri limainen kyrpä työntyi Jannen suuhun vaimentaen huudon. Sannan kuvatessa brutaalia persepanoa videokamerallaan, Elina ja Antti ryntäsivät makuuhuoneeseen. He repivät toisiltaan vaatteita pois kiihkon vallassa. Elinan käsi tarttui alushousuista pullottavaan kovaan penikseen. Se on mahtavan iso, haluan sen sisääni, Elina sihisi kiimaisena. Antti heitti alastoman Elinan sängylle selälleen, joka levitti saman tien jalkansa sivuille.

Työnnä se vittuuni, Elina huoahti. Antti lähestyi avointa märkää pillua. Hän hiveli Elinan alastonta vartaloa samalla hivuttautuen eteenpäin. Iso terska kohtasi Elinan turvonneet häpyhuulet ja pyöri nestettä tihkuvan aukon suulla.

Elina oli tulla hulluksi kiimasta. Elinan kuuma sykkivä pillu odotti litimärkänä. Hän voihkaisi kun kookas kyrpä upposi kuumaan reikään. Tahti oli jo yhtä kiivas kuin naapurihuoneen persepanossa. Koko sänky tuntui hajoavan liitoksistaan kun Antti nussi voimalla. Elina oli tajunnan rajamailla useiden purkauksien jälkeen, jotka yhä vain jatkui ja jatkui.

Antti laukesi ja pyörähti Elinan vierelle. Elina ulisi hiljaa ja makasi raukeana jalat vielä levällään. Hän ei ollut ikinä saanut niin mahtavaa panoa.

Hän hieroi hellästi araksi nussittua pilluaan. Antti silitti hänen hiuksiaan ja kylkeään ja kumartui suutelemaan raollaan olevaa suuta. He molemmat nukahtivat kietoutuen toistensa ympärille.

Elina havahtui unestaan viereisen huoneen ääniin. Elina puki vaatteet päälleen, käveli ovelle ja avasi sen. Voimakas kyrvän ja paskan haju tulvahti hänen naamalleen. Sanna kuvasi yhä videokamerallaan. Se on jyystänyt tuota tahtia jo melkein tunnin, Sanna selosti Elinalle.

Naamalla istuva mies tarttui Jannea palleista ja huusi -Nuole syvempää lutka, tai murskaan munasi! Timppa heitti viimeiset lastit puhki kynnettyyn reikään ja hidasti vauhtia. Kaikki neljä miestä nousivat ylös ja alkoivat pukemaan vaatteitaan. Janne makasi lattialla jalat koukussa ja levällään. Janne nousi ylös ja hyökkäsi karjuen Elinan kimppuun.

Antti, joka oli vasta tullut huoneeseen, näki tilanteen. Hänen anuksensa oli venynyt punaiseksi sykkiväksi kraateriksi. Hän yritti rimpuilla irti samalla karjuen. Mä kostan sulle Elina, vitun kuppanen huora! Elina käveli seinän vierellä olevalle hyllylle. Jo valmiiksi venynyt perse levisi äärirajoilleen kun Elina survoi voimalla patsaan puoliksi Jannen peräsuoleen. Timppa ja muut miehet nauroivat katsellessaan sivusta.

Mä tapan sut, saatanan horo! Elina käveli huoneen toiseen päähän. Elina otti kunnon vauhdit ja juoksi Jannea kohti. Tuskan ja raivon sekainen parkuminen täytti olohuoneen. Jannen anaali ammotti avoimena, kuin fistauksen jäljiltä. Hän repi Jannen lattialle nelinkontin.

Antti antoi lujan potkun Jannen takalistoon. Janne lähti vapisten konttaamaan kohti ulko-ovea. Valtava polte perseessä hän voihki hiljaa joka askeleella. Timppa tarttui kiinni Jannen tukkaan ja nosti hänet jaloilleen. Elina, Antti ja Sanna menivät parvekkeelle seuraamaan tilannetta. Hetken kuluttua Janne ja miehet tulivat ulos pääovesta. Hän joutui taapertamaan pylly pystyssä ja jalat levällään sumopainiasennossa, johtuen syvälle suoleen survotusta patsaasta.

He kulkivat kohti kadun toisella puolella olevaa luukullista yleistä roskapönttöä. Samassa Timppa paiskasi hänet voimalla päin roskiksen luukkua. Janne rymähti läpi ahtaan aukon ja jäi tiukasti kiinni keskivartalostaan. Elina ei voinut uskoa silmiään kun Jannen haarallaan olevat jalat sätkivät ilmassa koomisella tavalla. Ja tiedoksi myös se, että ko. Mies kyllä tykkää tiukasta paikasta, mutta itse en aina koko hommaan pysty ollenkaan.

Noh, voisi niitä ehkä olla enemmänkin. Kysy kumppaniltasi, varmaan vastaa mielellään eikä takuulla pistä vastaan jos haluat treenata niitä lihaksia. Aloita sillä että puristat viis kertaa, kolme kertaa eli viis puristusta ja paussi, viis purist. Mutta siitä on ollut ihan lääketieteellisesti todisteltuja juttuja lehdissä ja töllössä. Ehkä jos peruskunto on muutenkin huono eikä varsinkaan treenaa niitä lihaksia, paikat repsahtaa.

Jos lääkärit ovat vakuuttaneet että pimpsa löystyy synnytyksen jälkeen, niin taidan olla historiallinen ihminen. Mieheni oli todella yllättynyt synnytyksen jälkeen, koska olin suht löysä tapaus ennen synnytystä.

Välillä tuntuu ettemme saa penistä edes sisään vaikka liukastetta käytämme. Ja näin on todellakin ollut 3vuotta! Geishapalleroista en tiedä, en ole kokeillut. Mutta perinteinen supisteluliike toimii tosi hyvin. Harjoittelin sitä koko raskauden ja 4kk synnytyksen jälkeen. Onko naisesi oikeesti tosi löysä? Siihen on nimittäin olemassa ihan lääketieteellistä apua jos ongelma on niin suuri.

Eihän se ole kivaa jos "patonkia työnnetään jäähallien ovien välistä".. En osaa selittää, se on äärimmäisen raskasta ainakin minulle, erityisesti parin kolmen ensimäisen liikkeen jälkeen. Onko kenelläkään samankaltaisia kokemuksia? Siinä kyllä kovasti kotimaisin lääkärivoimin vakuutettiin synnytyksen aiheuttavan "paikkojen löystymistä" ja virtsankarkailua Neuvottiin käyttämään geishapalloja harjoitteluun. Hmm, pitäisköhän ostaa naiselleni lahjaksi? Treenausta se vaatii mutta kannattava satsaus seksielämälle; Synnytys ei katso vaginan löysyyttä, vaikka näin yleensä luullaan.

Itse olen synnytyksen jälkeen ollut tiukempi kuin ennen ja näin on vieläkin vaikka synnytys oli 3vuotta sitten. Se riippuu mielestäni seikasta jonka mainitsit.

Kokemukseni ainoan mukaan paikat voivat "levitä" jopa siihen asteeseen ettei seksi pahimmillaan tunnu miehestä miltään. Myöskin paremmin varustetut entiset poikaystävät saattavat kuulemma aiheuttaa vastaavanlaisen ilmiön. Mutta hätä pois, lantiopohjan lihaksia pystyy treenaamaan! Lantiopohjan lihaksethan ovat niitä jotka alkavat ison O: Vaatii treenausta ja itsehillintää jotta pystyy jatkamaan Jos nainen on treenannut ne lihaksensa kuntoon, normaalisti tahtoa tottelemattomat lihakset muuttuvat tahdon alaisiksi eli supistelua voi kai hallita.

Se olisi varmaankin kokemisen arvoista. Löytyneekö täältä forumilta joku joka osaa? Normaalisti naisen emätin tuntuu pehmeästi puristavalta ja lämpimältä, lantiota liikuttelemalla mies nauttii enemmän. Penis on mielestäni aivan ihana, mutta tosipaikan tullen suorastaan pelästyn sitä, ja seksistä ei tule mitään, koska en mm. Penis tuntuu niin vieraalta ja isolta että ihan "pelottaa"! Varmaan lähes tunnin ajan tutkailin, koskettelin, maistelin, näykin, yms.

D Ja mies tykkäsi Itselläni ei ole samanlaisia kokemuksia, mutta

heinäkuu Suullinen, Homo Lelut, Penispumput, Vuosikerta. Hd Anaali Pullukka Erektiohäiriöiden hoitoon tai kovempaan erektioon Halusitpa myöntää Itse asiassa venytys voi vahingoittaa paisuvaiskudosta, jolloin veren kertyminen. helmikuu Venytys on yksilöllistä toisilla saattaa venyä sen sentin . Jotkuthan väittää että homoseksuaalisuus on mielisairaus tässä alkaa pikku hiljaa. lokakuu Anaalin venytys nainen hakee seksiseuraa Kerava levähdyspaikka homo mies nuori siskot rakastelu äitini karvainen vittu hd ilmainen seksipeli. tarun kiimasivut rinnat esillä kullit panee johanna tukiainen sex tube lahti.

GAY ESCORTS IN FINLAND SEKSI TREFFIT